Sponsor gezocht

CultTV-banner1CultTV-banner1

btn-down2

 

 

 

SiteMap

Home/Index

Link naar ons

Sponsor gezocht!

 

Cult TV zoekt een sponsor.

Cult TV zoekt een sponsor voor het behouden van het archief.

Amsterdam Cult Tv heeft een zeer omvangrijk archief met vele duizenden uren uitzendingen van de laatste 15 jaar.
Het merendeel bestaat uit opnamen van muziek, kunst en - andere culturele activiteiten in het centrum van Amsterdam. Niet alleen unieke live opnames van optredens in Paradiso, de Melkweg , maar ook van de kleinere podia.
Al het materiaal is op band aanwezig en moet om het beschikbaar te maken voor derden, op hard disks of op een ander medium gezet worden, in totaal enkele tientallen terabytes.
Dit is niet alleen een tijdrovende aangelegenheid, maar ook een qua materiaal relatief kostbare aangelegenheid.
Het zou jammer zijn als dit unieke materiaal van de laatste jaren van het vorige millenium en de eerste jaren van het nieuwe millenium niet behouden zou blijven en verloren zou gaan.
Voor het budget van Cult TV is het echter niet haalbaar dit zelf te financieren, aangezien wij ongesubsidieerd zijn en ook (nog) geen reclame inkomsten hebben.


*Vanzelfsprekend kan dit archief de naam van de sponsor krijgen, zoals het concertgebouw onder meer een Anton Philipszaal heeft en de melkweg de (pepsi) max. Dit is een geweldige mogelijkheid uw naam te verbinden met affiniteit met hedendaagse kunst en muziek.

Evertjan Vonk
email: redactie@culttv.nl
Tel: 020-7769701
GSM: 0611411932
.

 

Voor verdere inlichtingen en meer over Cult TV, zie de pagina;

About us- over ons

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[Cult TV] [Programma] [Agenda Amsterdam] [Clips] [Muziek clips] [Muziek] [Kunst] [Cultuur] [Fotografie] [Events] [Uitgaan] [Interviews] [Spotlight] [Editorials] [Redactie] [Nieuws] [In memoriam] [Nieuwsbrief CultTV] [Links] [Blogs en bloglinks] [Partners] [Sponsor gezocht] [Advertorials] [Promotie] [Advertenties] [Adverteren] [Shopping] [Services] [Link naar ons] [About us]
btn-up1